Jag längtar till höst..

Jag längtar till höst..

Det fina med att vädret går mot höst snart (hata mig inte nu alla sommarälskare), är att du kan styla ditt hem med maximalt mys! Tjocka, stickade filtar i merinoull (gärna natur- eller basfärgade) samt många levande ljus. Om ditt hem generellt sett går i neutrala färger så gör de små inslagen av mönster eller färg sig ännu bättre.

För att ge ett exempel är kan jag då säga.. beige stickad filt, vita väggar, softat ljus och en tékopp i turkos eller blommigt. Den där tékoppen kommer sätta pricken över i, tro mig!

Jag längtar för varje dag som går efter kylan men snart är det.. det är bara för mig att hålla ut lite till!

Någon mer än mig som är så himla trött på engelskor som tror att inredning och styling ursprungligen kommer från England?.. *ugh* your not alone!

Back To Top